fbpx
+36 30 6500066
Vilmányi Xénia

Bemutatkozás

 

Karrieremet közgazdászként kezdtem, amire nagyon büszke vagyok, de már az egyetemi éveim alatt rájöttem, hogy hiányzik a munkám iránt érzett lelkesedés, az a bizonyos tűz, ami által folyamatos késztetése van az embernek mindig egyre jobban csinálni az adott tevékenységet.

Rájöttem, hogy valami olyannal szeretnék foglalkozni, ami mások számára is igazi örömöt jelent. Így találtam rá a hivatásomra, ami gyerekkorom óta legbelül bennem élt, hogy segítsek másoknak ragyogtatni szépségüket. Ez motivált, amikor megnyitottam saját kozmetikai szalonomat. Ahol kizárólag világhírű, professzionális géppel és termékekkel dolgozom ezáltal az eredmények meggyőzőek, a kezelés pedig élmény a vendégnek. Már kozmetikus tanulóként is a BABOR termékeivel dolgoztam és vizsgáztam, így alaposan kiismertem, ezért magabiztosan dolgozom a termékeivel.

Folyamatos szakmai fejlődésre törekszem, hogy bővítsem tudásomat, hiszen ez a szakma az állandó megújulásról szól. Így kezeléseim által minnél több vendégemnek segíthetek bőre egészségének, jó közérzetének megőrzésében.

Hiszem és tudom, hogy a kitartó munka meghozza eredményét.
Köszönettel tartozom, hogy bizalmadba fogadsz és engem választasz kozmetikusodnak.

Egyszerre egy vendéget kezelek, biztosítva a csendet és nyugalmat, halk zene mellett élvezheted a kezeléseket! Kezeléseim teljesen személyre szabottak és közben nem csak testileg, hanem lelkileg is feltöltődsz. Az arckezelések során ingyenes bőrdiagnosztikát végzek, együtt összeállítjuk személyre szabott kezelési tervedet valamint otthoni bőrápolási tanácsokkal is ellátlak téged, hogy maximálisan segíthessek bőröd egészségének megőrzésében.

Kozmetikám alapelve a természetes anyagokból készült professzionális kozmetikai termékekkel elért szépségápolás. Ezekkel az innovatív arckezelésekkel sérülés és fájdalom nélkül érhetjük el a bőr sejtszintű regenerációját, melyekkel bizonyítottan tartós anti-aging hatás érhető el.

Számomra legnagyobb örömöt a vendégeim elismerő, elégedett visszajelzései jelentik.

Bejelentkezés csak előzetes időpont foglalással!

Remélem elnyertem bizalmad. Szeretettel várom jelentkezésedet!

Rólam mondták

VENDÉGEIM VÉLEMÉNYEI

Köszönöm mindazoknak, akik visszajelzésükkel próbálnak nekem segíteni a szakmai fejlődésemben, valamint a véleményük által mások is megismerhetik szolgáltatásaimat.

R. Anikó

Xénia kiváló minőségű anyagokkal dolgozik, magas színvonalú szolgáltatást nyújt. Harmonikus és nyugtató légkör vett körül személyes találkozásunk során, igazi kikapcsolódásnak tartom, mikor elmegyek hozzá. Szívből ajánlom másoknak is.

R. Anikó

V. Anita

Itt csak velem foglalkoznak, az már csak hab a tortán, hogy rövid idő alatt egy hullámhosszra kerültünk. Nagyon hatásosak a krémek, kellemes a termékek illata, csak természetes összetevőkből állnak, ami nálam alap szempont. A kezelés vége fele van egy nagyon lazító arcmasszázs is, amitől teljesen feltöltődtem. Kívánom, hogy ezt Mindenki megtapasztalhassa!

V. Anita

H. Barbara

Egyik barátnőmtől hallottam az Oxygeneo arckezelésről. Szuper kezelés volt, az arcom felfirrsült. Bátran ajánlom mindenkinek, próbáljátok ki!

H. Barbara

Hozz ki magadból a legtöbbet

Aki kívül ragyog, az belül is mosolyog!

Fedezd fel a Vilmányi Xénia Beauty Salon-t és engedd át magad egy kényeztető és felejthetetlen szépségkezelésnek.
Időpontfoglalás

© 2018-2021 Minden jog fenntartva.